sâmbătă, 22 noiembrie 2008

Recomandările mele

Unii, se uită la telenovole... alţii doar la filme... sau doar la sport... sau doar la canale muzicale... şi există şi oameni care nu deschid televizorul de loc.
Eu unul, recunosc că nu prea mă uit la tv; un meci, o ştire, mai o emisiune sportivă sau un talk show politic şi din când în când câte un film. În schimb, folosesc destul de mult dvd-ul, astfel încât pot să aleg cea ce vreau să văd...
Şi astfel ajungem unde am vrut de la bun început: la recomandările pe care vreau să vi le fac.
Pe lângă multitudinea de filme pe care le-am văzut şi pe care probabil că acum nu prea am cum să mi le amintesc (având în vedere faptul că sunt obosit), vreau să vă atrag atenţia asupra câtorva seriale ce merită să fie urmărite.
Eu personal am început cu


- LOST - căruia i-aş da după standardele mele un 8 - 8,5 (mai ales datorită primelor 3 serii);
am continuat cu


- PRISON BREAK - cu o notă de 9 - 9,5 (tinde pe alocuri către excelent);
printre ele, din cauza faptului că nu puteam să mă uit doar la un episod pe săptămână, ci aşteptam să se adune măcar 4 episoade am început să caut şi alte seriale, eventual cu măcar o serie ieşită deja pe piaţă. Astfel am dat de următorul...
- JERICHO - de nota 8 (notă mică datorată mai ales finalului trunchiat, de casa de producţie);
apoi tot aşa cu


- HEROES - nota 8,5 - 9 pe care la început l-am urmărit cu scepticism datorită laturii sale SF;
apoi un alt serial de excepţie este
- DEXTER - nota 9 - acţiune şi intrigă desfăşurată pe 2 fronturi;
am mai văzut şi altele, destul de bune şi acelea, dar cred că ajung astea momentan, plus ultimul pe care l-am început şi care mi se pare vârful, deşi ca vechime este de dinainte de toate celelalt pe care le-am înşiruit mai sus:- 24 - nota 9,5 - 10 - de-a dreptul excepţional cu acţiune şi intrigi pe cel puţin 3 fronturi în paralel.
Închei aici, pentru că deja m-am lungit...

Niciun comentariu: