Simplu EU

Anul: 1979
Luna: Decembrie
Ziua: 03
Una dintre cele mai importante Cea mai importanta zi din istoria Romaniei familiei Avramescu, pentru ca atunci a venit pe lume acest diavolas cu chip de ingeras... Lucian (imi spun parintii mei dragi), Luci (imi spun prietenii), Bubu (ma alinta nevasta) si Lestat (ma alint eu uneori :P). Asadar, am trecut in revista anul de fabricatie si brandul...

A urmat procesul de tuning in urmatoarele ateliere: scoala primara, gimnaziu, liceu.
Ultima etapa a tuningului s-a realizat la "ateleierul profi" Universitatea de Vest Timisoara, Facultatea de Stiinte Economice, pe care am absolvit-o cu Magna Cum Laude constiinciozitate, facand 4 ani in 5. De fapt, placandu-mi foarte mult, am aprofundat un an... de fapt o singura materie care mi-a placut intr-un mod extrem... mai ales profesoara.

In prezent sunt Manager la o firma mica din orasul natal, Lugoj si desi nu pot sa spun ca ma omor cu munca sau ca imi place la nebunie sa lucrez, atunci cand este nevoie o fac fara nicio ezitare si dau tot ce am mai bun.

Love And Marriage with No children YET. Sunt casatorit din 2008 si momentan ma descurc... :). Sotia mea este psiholog cu specializare pe Clinica. Are si doua formari finalizate: Autocunoastere si Hipnoza (Terapie Erikssoniana)... dar sa nu va ganditi acum, ca umblu zombi prin casa si ciripesc tot cea ce fac... :P

Sunt stelist de mic si voi fi pana la moarte... iubesc la nebunie manelele muzica rock (printre favoriti fiind Iron Maiden, Dream Theater, Nightwish, Therion, Guns N' Roses, Manowar, In Flames, Lacrimosa, Within Temptation... ). Imi plac Dan Brown, John Saul, Stephen King, John Grisham...

Cant la chitara si voce, unele dintre reproducerile mele putand fi vizionate pe Youtube: http://www.youtube.com/user/Le5ttat.
Activez si pe Facebook, unde sunteti de asemenea bine primiti in randul prietenilor mei.

Cam acesta sunt eu in acest moment... daca vor interveni schimbari, le veti afla prin update-uri.

5 comentarii:

Dr. Corbu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Lucian A. spunea...

@Dr. Corbu
In primul rand ma bucur sa vad ca inca mai traiesti :P.
Stiu ca viata e o adevarata curva acolo, iar daca vrei sa te intorci, tara asta te asteapta cu bratele deschise si cu o gramada de galeti pline cu rahat...:D
Acum... imi pare rau ca a trebuit sa iti sterg commentul (daca reformulezi, e bine primit), dar nu se incadreaza in noua linie pe care vreau sa duc acest blog. Mai citeste si lume care nu ma cunoaste, si nu e nevoie sa cunoasca povestiri, mituri si alte amanunte din trecut :P... iar la partea cu hipnoza... sa stii my friend ca nu e ca in filme (glumesc, desigur, sunt convins ca stii :P)... nu te lasa influnetat de la sud. Chestiile alea se intampla doar la Hollywood.
Inca odata, sper ca nu te-ai suparat ca ti-am sters commentul si mai sper ca si intelegi. Dupa cum vezi, ti-am raspuns.
PS. Ma bucur ca ai intrat pe aici si te mai astept cu mare placere.

Dr. Corbu spunea...

Pai nu ma supar dar m-ai bagat rau in ceata. De cand te stiu ti-am zis Calu si acuma te eschivezi? Ba mai mult, tu vrei sa dai blogului asta un aer mult prea serios decat este normal. Sau intre timp te-ai cam defectat.
Intotdeauna ai stiut de gluma si ai fost un om caruia se vedea in ochi ca ii place viata; atmosfera prea serioasa pe care vrei sa o insufli blogului NU te caracterizeaza. Ma rog, esti om serios cand trebuie (...aaahh, cred :D), dar las-o mai in mama ei de seriozitate.
Ma rog, ti-ai pus to poza cu tine la papion, dar eu te am in cap bronzat cu urma maieului pe tine pentru ca mama ti-a zis sa porti maieul :D. Da, era demult, acum nu mai asculti da mama (asculti de nevasta :P).

Sper ca nu ma stergi si de data asta ca in vara ajung la Lugoj (sper) si nu iti mai aduc MacBook ieftin :P.

P.S. Ma poti apela la 021.5692737, numai ia in calcul ca sunt in urma cu 6 ore fata de tine.

Dr. Corbu spunea...

M-am prins, asta e pe prima pagina si vrei sa vorbesc frumos asa-i? Am inteles, ma conformez.

P.S. Si sa nu uit, Muiocu Vegheaza(TM) am voie sa zic pe blog?

Lucian A. spunea...

@Dr. Corbu
Hai ca nu mi-am pierdut sumtul umorului... si cand zic serios, nu inseamna fara glume sau prostiute... daca ai sa citesti articolele postate de cand am reinceput, adica din octombrie, ai sa vezi de toate... eu am zis doar ca nu mai e un blog citit doar de 5-6 prieteni cum era acum 2 ani... adica, detaliile mai "intime" din trecut, nu isi mai au locul.. nu am zis ca nu poti sa-mi folosesti poreclele pe care le aveam... gen Calu, Horsie, Bator...:)) dar fara explicatii si legende... CAN U DIGG IT??? :))
referitor la poza cu papion... e de la nunta... si am uract-o cand mi-am facut contul pe bloger :P
dar pa prima pagina mai este si o alta... iar pe facebook o plenitudine...
Muiocu te vegheaza si pe tine... si de fapt pe toti...
http://lavramescu.blogspot.com/2008/07/muiocu-ne-vegheaza.html - asta a fost unul dintre primele mele articole in 2008...:))