Exchange office

Link Exchange - Opened NON-STOP  :)

Cu toate ca este deschis pentru toata lumea si la orice ora, nu adaug chiar orice blog de dragul de schimb sau pentru ca sa apar in cat mai multe locuri sau sa am afisate cat mai multe linkuri. Trebuie sa aveti un continut care sa imi placa.

Daca obisnuiti sa faceti copy - paste de prin ziare autohtone - NU sunt interesat; daca aveti un blog eminamente music videos - din nou NU sunt interesat (ca sa vad ce asculta unul sau altul, imi sunt suficiente share-urile Youtube de pe Facebook); daca blogul vostru se rezuma la explicatii si indicatii de cum sa faci bani pe net - NU sunt interesat.

IMI PLACE daca aveti un blog in care va exprimati cu precadere propriile idei; IMI PLACE daca aduceti in atentie chestii interesante de pe intreg mapamondul; IMI PLACE daca faceti rezumate de carti, filme seriale (nu telenovele), review-uri de albume de muzica...

Acestea "ziind fise" va urez un mare BUN VENIT pe blogul meu si astept cu interes sa le ceitesc pe ale voastre.
Spor la creatii, debitari si bune scrieri. :P
Multe "succesuri"!

5 comentarii:

Claudiu Boanca spunea...

meserie pe campie .... blogarim

Lucian A. spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
GiacomO spunea...

Buna seara m-am mutat pe www.asacumvreau.ro te rog sa modifici adresa. Multumesc.

Lucian A. spunea...

@GiacomO
Asa am sa fac... ca si facut!

Lidia spunea...

Bună ziua,

Vă contactez din partea site-ului pinkgirl.ro, pentru a vă propune un parteneriat între site-urile noastre: un schimb de linkuri sau advertoriale, mai precis, pentru o mai bună poziționare în rezultatele de pe motoarele de căutare.

Pentru a fi o legătură cât mai eficientă, propunerea noastră este un schimb de link-uri încrucișat sau de advertoriale.

În ceea ce privește site-ul pinkgirl.ro, menționez faptul că este un blog personal, are o vechime de șase ani și conține peste 700 de articole. Page authority pentru acest site este 27, domeniu authority este 15, iar moz rank 4.

Aștept răspunsul dumneavoastră

Toate cele bune,

Lidia - PinkGirl.ro