marți, 1 decembrie 2009

In sfarsit, ceva clar din gura lui Geoana...

In sfarsit am inteles si eu ceva rostit de Mircea Geoana, acest getleman... "NEMERNICII DRACU'!"

9 comentarii:

Lo Stesso Gruppo di Tuoi Amici Che e Buoni spunea...

Deci, balls, din cate imi amintesc eu, nu cu mine ai facut pariul ala ci cu frate-miu şi văd ca îmi trimiţi mie link-uri. Mai şi abordezi un aer aşa superior, chiar de învingător. Hmmm... ceva îmi spune că nu e încă gata.

So, my brother from another mother, accept provocarea ta, în numele lui, doar pt că eşti prietenul meu. Iote:

- întâi să-ţi spun că puteai la fel de bine să pui toate filmuleţele într-o singură postare, nu 6 postări. Vrei să te dai mare blogger, blogist, blogoi, blogăreţ? vrei să arăţi că eşti capabil de 6 postări pe zi?
Ruşinicăă!!

- acum, să înţelegi că nu-l susţin pe Geoană, deloc şi sunt de acord cu ceea ce sugerezi tu acolo, dar aş vrea să nu laşi impresia ca băsexu ar fi mai bun, că nu e aşa.
Crede-mă că e cel puţin la fel de rău.

- te legi de geoana ca inujră, dar nu zici nimic de băselu? ruşinicăă
hai că-ţi amintesc eu episodul in care basexu o face ţigancă împuţită pe o ziaristă. remeber?
sau păsărică pe nuj care alta, remeber? sau găozar pe altu', remeber?
astea nu le zici, de ce?
sau astea nu-s îmjurături?
sau el are voie? sau fiindcă le zice el sunt mai puţin grave, nu?

- la întrebarea ta, cine îl susţine din spate pe mircea geoană, am să-ţi răspund eu: ACEEAŞI OAMENI PE CARE BASESCU TĂU I-A ADUS LA GUVERNARE ACUM VO' 10 LUNI! (cam asa, nu?) deci, oh tu calule, acum 10 luni acei oameni care sunt si acum in spatele lui geoana erau ok, acuma nu mai sunt ok. auci! eh, chiar, sa nu mai zici nimic de psd, caci basescu a facut mai mult pt psd, decat bombonel. nu bombo i-a adus la guvernare, ci basexu, ai inteles?
si nu uita ca iliescu a fost seful lui basexu, ai uitat? marele si bunul si corectul si frumosul de basescu.

- cât despre cea mai bună faptă a lui geoana... :))
s-a vrut a fi o gluma (complet nereusită, după părerea mea) şi un atac la adresa basexului care si-a dat afara din casa soacra.

- mda, geoană este un prost, foare corect asta si de acord cu tine.
dar nici iarna nu-i ca vara;)
futu-i papucii mă-sii; şi muie ţi-am spus!
(cam asta inseamna cei 2)

- cât despre sfatuitorul lui mircea geoană, să nu uiţi ca a fost si sfătuitorul lui basexu la un moment dat :D
şi mi se pare foarte interesant să arăţi un film despre mineriadă (care a fost o atrocitate, e drept) dar nu mircea geoană se face vinovat de ea, cum nici tu si nici eu nu ne facem vinovati de greselile parintilor nostrii, asa-i deontologule?
şi apoi dacă tot postezi filmuleţul despre mineriadă, de ce nu postezi şi filmuleţul în care basexu loveste un copil?
iacata-l aici: http://www.youtube.com/watch?v=-Wcn-zcOAvU
ti l-am pus pe ala in care si recunoaste :D
sau de ce nu spui nimic de episodul in care basexu, primar al capitalei fiind îi fute un cap în gură unuia? şi asta o spune nuţi, nu eu :D

- şi dacă tot spui ca am fost cuminte si meritam link-ul cu fosila aia comunista de iliescu vorbind engleza, probabil de la el a invăţat şi băsepardon, daca tot i-a fost ilici sef :D

Acum, big chief, dacă nici acum nu ai înţeles că cei doi sunt de căcat, probabil ca nu vei înţelege niciodată. Dar na, tu eşti prietenul nostru, te iubim si vei ramane prietenul nostru chiar dacă eşti plopist din punct de vedere politic :D
esti un baiat frumos şi talentat. dar nu poti sa le ai pe toate:P

Lo Stesso Gruppo di Tuoi Amici Che e Buoni spunea...

acelaşi grup de prietenii tăi care e buni şi ştie mult e aici să te ajute şi să te lumineze, dar ceva ne spune că eşti prea ''incăpăţânat''.

Tot acelaşi grup de prietenii tăi mai te anunţă că atât geoană cât şi basexu sunt de căcat. Băsexu e mai de căcat un pic, pt că a avut 5 ani la dispozitie să facă ceva si a facut... PUUULAAAAA!
Te aşteptam pe blogul nostru unde voi scrie de ce nu vreau să fie din nou basexu presedinte, daca poti intelege. promit sa spun mai multe decat aici, de fapt aici doar ti-am arătat ca şi basexu face aceleasi lucruri ca şi geoană :D

Şi iarta-mă că îmi bat pula de seful tau, pe blogul tau, dar na, asta e. Şi fiindcă tu esti şi membru, asa de felul tau, membru poate imi raspunzi si mie la niste intrebari:D

PS: Muie geoană şi băsescu.
PPS: Romania merita ceea ce i se intampla şi le ''mulţumesc'' sincer şi din suflet celor care ne-au adus în situaţia de a vota intre două pule jegoase. între o maimuţă infectă şi un papagal penibil

PPPS: uite cum am comentat eu mai mult si mai clar si mai corect decat ai scris tu în tot blogul tau

PPPPS: MUIE STEAUA!

Lucian A. spunea...

Am sa incerc sa va raspund punctual si civilizat, voua, grupului meu de prieteni care e bun si care pretind ca stiu mai mult:
- stiu ca puteam sa pun toate cele 6 filmulete intr-un singur post, doar ca eu le-am gasit pe rand si nu m-am putut abtine. Plus ca e mai interesant asa, deoarece fiecare trateaza cam alta tem intr-una mai mare, globala... privestele ca pe capitolele unei carti sau ca pe episoadele unui serial. Clar cu asta?
- dupa cum ai vazut, aceste videouri nu sunt despre basescu ci despre geoana si acolitii sai.
- referitor la injuraturi... geoana a injurat dupa ce o persoana a intrebat ceva, in mod civilizat. base a facut-o tiganca imputia pe o ziarista nesimtita care nu a vrut sa il lase in pace nici macar la cumparaturile pentru casa. In plus, nu i-a zis-o in fata, ci in masina, in conversatia cu nevasta sa. la celelalte doua, nu mai stiu cum s-au intamplat, asa ca iti dau dreptate... dar cine nu are scapari? daca tot suntem la capitolul asta, poate iti aduci aminte si cine a zis: "mai animalule"
- oamenii de care vorbesc eu, sunt nastase si iliescu, pe care nu i-a adus la guvernare basescu. unu la mana intelegerea a fost intre partide, doar pentru a putea forma un guvern si doi la mana, acei oameni au guvernat tara timp de mai bine de 16 ani, cu anumite intreruperi. cunostiintele tale despre politica se rezuma la cea ce iti spun altii si la intoxicarile pe care le primesti din presa.
- cea mai buna fapta a lui geoana, daca a fost sau nu a fost o aluzie la basescu, nu are importanta. chestia e, ca, arata ca nu a facut nimic bun de care el sa isi aminteasca, intr-un minut. la modul cum a povestit-o, incalcit si anapoda, chiar daca se vroia un atac la base, nu isi avea locul la aceasta intrebare.
- expresia "iarna nu-i ca vara" e logica si adevarata, nu arata vreun grad de prostie. a doua, care e de fapt "muie, ti-am tras-o" era adresata lui nastase, cred, intr-un moment in care nu stia ca e filmat, dupa castigarea alegerilor din 2004.
- iliescu nu a fost si sfatuitorul lui basescu, el intrand in PD-ul lui Roman, dupa ce acesta se desprinsese din FDSN, parca. asa ca iliescu nu a fost nici seful si nici sfatuitorul lui base. de asemenea, tin sa iti explic si clipul cu mineriada, ca sa intelegi ce am vrut sa scot in evidenta. iliescu multumeste minerilor pentru ca au instaurat ordinea in tara, inlaturand guvernul care il avea pe roman ca prim ministru si care dupa ce si-a seama ce vrea de fapt iliescu, nu a mai vrut sa il asculte. sa nu uitam ca petre roman vorbeste 7-8 limbi straine cursiv. iar video-ul dorea sa arata cine ii preda stafeta lui geoana, si cine va conduce de fapt tara daca acesta va castiga alegerile.
- acel clip cu basescu lovind un copil, s-a dovedit intr-un final a fi prelucrat. nu spun contrafacut, ci doar prelucrat. pt ca intamplarea a avut loc in acel cadru, 99% din el e adevarat, doar ca... i-au lungit un pic mana. de capul in gura nu stiu...

Acum big chief, daca nici acum nu ai intele diferentele dintre cei doi, asta este problema ta. Mai fac o singura simplificare pentru tine: geoana nu a fost instare sa tina un discurs liber dupa turul I,si chiar si discursul citit a fost atat de incalcit si de aiurit, incat cred ca la inceput a incurcat foile. Oricum nu prea stie ce vrea sa spuna. Sunt prea multe idei din prea multe capete la care el trebuie sa faca rezumat. In schimb, Basescu, a vorbit liber si clar despre ceea ce tocmai avusese loc, si anume turul I al alegerilor prezidentiale si referndumul pentru reducerea numarului de parlamentari si unicameral. Basescu nu a incercat sa se eschiveze de la dezbateri si confruntari, Geoana da. La singura confruntare la care a luat parte, acelasi Geaona a fost penibil
(si cred ca toata lumea a inteles, atunci, de ce fuge cu atata inversunare). UN singur lucru nu inteleg la tine: ai ales modul psd-ist de a comenta aceste videouri. Adica in loc sa comentezi cea ce vezi, te-ai multumit sa aduci in in prim plan ce a facut rau Basescu. Sper ca raspunsurile mele te-au satisfacut, din punct de vedere intelectual :).

Lucian A. spunea...

Pentru ca tot ai zis ca amandoi sunt la fel, si anume, de cacat, vreau sa te intreb de ce nu ai comentat in nicun fel videoul cu politiceanul bunului simt, pe prenumele lui de floare Crin si numele unia dintre personalitatiile acestui secol Antonescu, pe care l-ai sustinut in turul I... care desi l-a facut cu oua si otet pe Geoana, si care a spus clar si raspicat "Domnule Mircea Geoana, intelegeti ca NU PUTEM CASTIGA IMPREUNA, pentru ca dv impreuna cu..." acum isi da mana cu acel "prostanac" si se pupa precum ultimii doi poponari de pe planeta. Plin de bun simt, acel candidat al partidului care a facut mai mult rau decat oricare alt partid din tara asta, bagand limba in curul oricarui partid castigator care i-ar fi bagat in seama. Au fost titpici romani, intorcand armele cand intr-o directi, cand in alta...Iar acum indeamna la vot cu Mircea Geoana, pentru ca stiu ca nu ar fi putut sa se impuna in fata "dictatorului" de BAsescu.

P...PS: Toate muiile ti le intorc cu drag. Dar ramai in continuare prietenul meu, si nu uita ca in data de 5 dec, orele 17:30 te astept sa sarbatorim 30 de ani de la nasterea prietenului tau frumos, talentat si toate alea alea... :P
P...P(P+1)S: Hai pa!

Lo Stesso Gruppo di Tuoi Amici Che e Buoni spunea...

esti un mare membru!

1. priveste-le se scrie despartit :D
2. ma jur ca am vazut ca nu-s cu basescu filmuletele.
2. a) vezi cum esti tu penibil, adica intelegi ca oamenii pot avea scapari, dar le taxezi pe a le lui geoana
b) si daca basexu injura din masina se iarta? sau e mai putin grav?
3. oamenii de care vb tu fac parte din partidul pe care al tau basexu i-a adus la guvernare. si a mai spus ca si-a vazut visul cu ochii :)) asa ca ceea ce spui tu aici te face si mai penibil, huidui oamenii cu care basexu visa sa lucreze. shut the fuck up!
cunostintele mele intr-ale politicii nu sunt vaste, recunosc, dar nu sunt nici idiot. iar eu citesc doar presa sportiva.
4. am spus si eu ca a fost nepotrivit, ti-am spus doar unde voia sa ajunga
5. muie ti-am tras-o, poate sa-ti fie tie adresata, eu vb de una muuult mai veche (am sa-ti las link daca vrei), si chiar daca spune asta dupa alegeri tot nu-l scuza. dar la cat te duce pe tine capu' crezi ca-l scuza.
6.La alegerile legislative din 1992 a fost ales deputat de Vaslui din partea FSN (1992 – 1996)
fsn = ion iliescu. deci ion iliescu a fost seful lui basecsu. iarasi faci dovada ca esti un mare membru si nu stii nimic despre seful tau pe care-l lingi in cur. asa cum iti spuneam esti ghips, plopist si n-ai habar de nimic, la fel ca oricare membru (de partid de data asta) pdl
iar fiindca basexu este copilul lui iiliescu, la faza cu filmuletul despre revolutie, ti-ai dat singur cu pula peste fatza. la capitolul copiii lui iliescu il mai enumeram si pe petre roman, care vorbeste 7 sau 8 limbi :)) (nu stiu ce pula mea ai vrut sa zici cu asta, in nici un caz ca ar fi v-un destept, dar na)
7. ti-am lasat link-ul in care basecsu recunoaste ca l-a lovit, spunand ca l-a injurat, de ce nu te uiti? cat despre capul in gura aplicat arabului ala, era de pe vremea cand era primar la bucale, in scandalul cu buticurile
8. daca sugerezi ca as fi psd-ist, te invit sa-mi sugi pula, ar trebui sa sti ca nu e asa, nu sunt psd-ist
si sunt convins ca orice as spune la adresa lui bassesscu, si nu e de bine, ai spune ca am ales maniera psd-ista de a comenta.

Lo Stesso Gruppo di Tuoi Amici Che e Buoni spunea...

Acum, big chief, din punct de vedere politic cei doi sunt la fel, membrule si ori ca e udrea sau e vanghelie, ori ca e mitrea sau e blaga, ori ca e hrebenciuc sau e videanu, ori ca eponta sau e ridzi, ori ca e nastase sau boc tot o pula e. Ma opresc acum, ca daca mai citesc ce tampenii iti debiteaza capul, incep sa cred ca de fapt tu votezi cu geaoana din moment ce imi intorci muile inapoi, chiar si cea data lui geoana ;)
si nu, big chief, raspunsurile tale nu m-au satisfacut din punct de vedere intelectual, ai ramas blocat la clasa a 5-a, ceea ce este perfect pt basexu si pdl sa aibe asa membrii :P
sper macar ca ai invatat sa te stergi singur la cur.

si nu pulo, nu l-am sustinut pe crin in turul 1(si am un buletin care poate dovedi asta ;) ), desi a fost cel mai ok dintre ei, pt ca nu am incredere nici in el.

in incheiere vreau sa te invit pe tine si pe presedintele basescu sa luati pula ca sa traiti bine!

Ps: muie steaua!

Lo Stesso Gruppo di Tuoi Amici Che e Buoni spunea...

ne cerem scuze ca am spus mai devreme MUIE STEAUA, ne-am amintit apoi ca asta e blogul pe care nu avem voie sa spunem MUIE STEAUA.
te rugam sa ne ierti pt ca am spus MUIE STEAUA si promitem ca incercam sa nu mai spunem aici MUIE STEAUA.

ps: aaaaa, nu. fara ps, ca nu mai avem voie sa zicem MUIE STEAUA

Lucian A. spunea...

nu am sa iti mai raspund la cele trei commenturi pe care le-ai pus la acest post. ar fi degeaba...
totusi, un singur lucru: daca nu votezi nu contezi. n-ai votat, nu prea mai ai ce comenta. nu poti cere o schimbare daca nu te duci sa iti si exerciti dreptul de a participa la schimbare. tu ar trebui, ca la orice tema despre presedintele romaniei sau guvrn sau parlament sau taci. mucles. nu ai acest drept de a contesta (oricine ar fi persoana) atata timp cat nici nu te duci la vot, adica... nu iti pasa.

Lo Stesso Gruppo di Tuoi Amici Che e Buoni spunea...

bine