miercuri, 20 octombrie 2010

AutoGOLURI ale natiei romane - varianta scurta...

Ieri am asistat la un nou capitol al labilitatii romanesti.

19.10.2010 ora 21:45 (ora de Champion's League) Bayern Munchen - CFR Cluj


Minutul 28... stupoare pe Allianz Arena - CFR deschide scorul ... Baietii nostrii parca au prins aripi, ca dupa un RedBull, dar fotbalul nu se joaca nici cu aripile si nici in aer... asa ca fatpul ca am devenit aerieni ajunge sa fie foarte repede pedepsit, dupa doar 4 min... si cum se putea mai frumos decat printr-un autogol dintr-o faza care nu anunta nimic...Mai trec 5 min si ... si ... si ... iarasi autogol. WOW. Chiar suntem mai praf decat nemtii care sunt si ei praf. Concluzie: praful nemtesc este mai bun.

Ultimul minut al primei reprize... Traore scapa singur si vrea sa demonstreze ce frumos poate finaliza... in bara. La pauza, CFR Cluj avea inscrise 3 goluri iar Bayern niciunul... dar stupoare... scorul este 2-1 pentru Bayern ... (Cum pizda masiiiiiiiiiiiii?????). Ahhhhhh 2 le-au bagt in propria poarta... Acum inteleg. Cu siguranta vrem sa dam mai multe goluri decat nemtii in aceasta partida. Pana acum pare sa ne iasa....

Uite ca incepe si repriza a doua... Acum sigur dam golurile unde trebuie... ca doar s-au schimbat portile.

Se creaza cateva stradute si un bulevard prin apararea noastra, sut Muller, respinge - in fata - Stancioiu, Cadu degajeaza, sau cel putin asa credea el, mingea se loveste de Gomez - intai de piciorul stang apoi de cel drept si se scurge linistita in poarta noastr. Putem spune un semi-autogol.... ooooooo nu din nou. Ghinion???? ... nu, PROSTIE!!!! Era minutul 77.


Acum putem juca si noi linistiti ... nu mai exista presiunea rezultatului....


Minutul 86, inscriem din nou... de data asta acolo unde trebuie, in poarta lor...


Asadar, dupa 4 goluri si jumatate inscrise de CFR - 2 goluri, 2 autogoluri si jumate) scorul final de pe tabela arata astfel:
Bayern Munchen - CFR Cluj 3-2.

Niciun comentariu: