sâmbătă, 21 februarie 2009

M-am hotarat sa investesc in cultura :P

Dupa cum am scris si in titlul postului...m-am hotarat sa investesc in cultura...
Astfel, primul pas de acum incepand, se va intampla in martie, cand voi merge la concertul celor de la In Flames. Probil ca pentru multi dintre voi acest nume nu va spune nimic. In Flames este una dintre cele mai bune trupe de metal din Suedia. Ei abordeaza un stil de black metal melodios, cu influente power progressive. Probabil ca cei mai multi dintre voi, prietenii mei, nu agreaza acest fel de muzica, dar dupa cum gusturile nu se discuta... mie imi plac foarte mult si astfel voi lua parte pe 30 martie (daca da Dumnezeu si sunt sanatos) la primul lor concert care va avea loc in Romania... adica o alta premiera pentru noi rockerii romani dupa exelentul concert al britanicilor de la Iron Maiden.
Al doilea pas, aproape sigur, va fi concertul celor de la Manowar, care va avea loc in iulie la Best Fest. Manowar este o trupa americana de heavy metal pur. Adevarati razboinici ai stilului, dornici sa apere si sa promoveze acest stil pana in panzele albe. Din nou o premiera, americanii fiind pentru prima data in Romania.
Daca intre ele se va mai ivi ceva interesant, cu siguranta, in limita posibilitatiilor de timp si financiare, voi da curs oricarui evenimet muzical de anvergura, cu formatii din prima clasa a muzicii rock.
Keep on rockin'!

5 comentarii:

Mr. Boanka spunea...

Asta da investitzie my friend!!! pot sa iau parte si io la investitia ta in miraculoasa cultura?!:D

Catalin Marcu spunea...

Mai bine pune si tu pana pe o carte... Ce zici?

Lucian A. spunea...

@catalin

...deda ta asta chiarnu te in teleg...adica vrei sa ma apuc de scris sau de citit. Ai vrut sa zici mana sau pana?

Lucian A. spunea...

scuze pentru cum a iesit... nu stiu ce s-a intamplat cu tastatura laptopului.

Catalin Marcu spunea...

Pune mâna ca n-ai mai pus de mult... ;-)
Reactualizeaza-ti abonamentul la biblioteca, intra intr-o librarie, mergi la un teatru... Mai lasa concertele de behaieli.
Asta vroiam sa-ti spun, dar sunt sigur ca ai inteles.