luni, 1 iunie 2009

Bucuria unora, tristetea, supararea, frustrarea si neputinta altora

Se zice ca nu este bine, sau nu este frumos sa te bucuri de raul altuia. Foarte corect. Dar parca uneori nu ne putem abtine.
Aseara am avut o bucurie puternic si un zambet malefic pe fata, la terminarea partidelor de fotbal dintre Dinamo - FC Brasov 0-2 si FC (Poli) Timisoara - Unirea Urziceni 1-2. Liga Campionilor INTERZISA cainilor. HAHAHAHAHAHA.
Si totusi, judecand mai adanc, pot spune ca de fapt nu ma bucur de raul lor. Doar sunt satisfacut ca s-a facut dreptate si in ciuda tuturor influentelor pe care le-au avut peste tot, si-au pus piedica singuri prin jocul prestat si prin declaratiile pe care le-au dat. Sa fiu sincer, NU ma bucur pentru tristetea si suferinta jucatorilor (desi probabil ca nu sunt foarte multi in starea asta, in lotul lor) sau pentru nereusita lor care va atrage cu siguranta neplata salarilor si concedierea unora din ei, NU ma bucur pentru frustrarea lui Rednic (se pare ca e predestinat la esecuri dintre cele mai groaznice si cand toata lumea se asteapta mai putin) care a primit o lectie de la "baiatul lui tata" si NU ma bucur nici macar pentru frustrarea si nervii actionarilor si NICI pentru dezamagirea tuturor suporterilor dinamovisti. Desi, poate ar trebui sa o fac, pentru ca sunt STELIST PANA LA MOARTE!!!
Poate va intrebati care este bucuria mea, atunci?
E foarte simplu...
Ma bucura faptul ca Dinamo nu a castigat un campionat pe care nu il merita datorita jocurilor prestate, jocurilor de culise pe care le-au facut (interventii pe la diferite comisii, si arbitrii) si a arogantei pe care au aratat-o cand erau pe primul loc. Ma bucur ca nu vor merge in Chamion's League in mod direct pe punctele adunate de STEAUA si de Rapid; daca vor acolo, sa termine pe locul 2 si sa se bata in preliminarii pentru a ajunge in grupe. Si nu in ultimul rand, ma bucur pentru supararea, tristetea, frustrarea si nesimtirea acelor suporteri dinamovisti ca cantau in fata stadionului cu vreo 3 ani in urma "I Love You 'Boro!". Da pentru necazul lor ma bucur cel mai mult si le transmit la randul meu...
I LOVE YOU BRASOV!!!

2 comentarii:

Anonim spunea...

toti ne bucuram.
steamy blowjob

StiuCuvinte spunea...

deepest anal penetration. zic.