miercuri, 8 iulie 2009

Itinerar si vacanta in Leptokaria (Grecia) Seaon1 Episode PilotVacanta in Grecia vazuta prin ochii mei … varianta lunga sau extinsa :)
In primul rand sa lamuresc unde se afla Leptokaria sau Leptokarya, amandoua variante sunt valabile. Aceasta statiune se afla in zona Riviera Olimpului, intre Paralia Katherini si Larisa, la poalele muntelui Olimp, adica altfel zis o statiune pe malul marii aflata la poalele unui munte; un peisaj de altfel foarte frumos.
PROGNOZA METEO dezastru … Inainte de plecarea noastra, cu doua zile, am verificat pe net prognoza meteo pentru perioada care urma sa vina. Am gasit pe 7 zile … si … vai vai vai ce am vazut acolo:
- Miercuri – timp noros si cu 60% sanse de ploaie.
- Joi – timp noros; 20% sanse de ploaie.
- Vineri – la fel.
- Sambata – mai mult soare si putin nor.
- Duminica – doar soare saore si iar soare.
In urmatoarele posturi, va voi descrie zi cu zi cam ce s-a petrecut pe acolo si cum a fost. Va fi o mini-serie care va dura vreo 11 zile, cate un post pe zi. Sper sa aveti rabdarea sa cititi si sa savurati momentele pe care si eu le-am savurat.

4 comentarii:

Mr. Boanka spunea...

hmmmm my friend cred ca mai bine ai face o serie de 24 de episoade ar fi mult mai interesant ..... hai baga .... poze si ceva detalii si nu ne mai tine 11 zile pe jar ...... :D

Lucian A. spunea...

:)) Lasa ca asa e mai fain... un episod pe zi... :P

Anonim spunea...

horsie, ma bucur ca te-ai gandit sa scrii, dar astept toate detaliile. toooaate. :P
si mai bine scrie jumatati de posturi si o sa te urmarim cu atentie 22 de zile, sau nu, cate 2 fraze/post :))

Lucian A. spunea...

mda, big chief... poate am sa fac si asa... :))