miercuri, 14 octombrie 2009

Un nou blog

De astazi am deschis un blog dedicat gadgeturilor (www.me-n-myiPhone.blogspot.com). Acolo veti putea gasi noutati, pareri si recomandari de ale mele in legatura cu diverse dispozitive electronice.
In curand am sa mai initializez cateva bloguri pe diverse teme. Unul de sport, in principal fotbal pe care voi posta dupa fiecare etapa sau meci mai important, evenimente pe care le consider importante in sport sau performante sportive romanesti.
Un altul va fi pe tematica muzicala, unde veti putea gasi info despre albume noi, melodi care imi plac si pe care vi le recomand, versuri, tabulaturi, programe de muzica si altele. Probabil un altul despre filme si seriale... O sa mai vad. Vi le recomand pe toate cu mare caldura. Sper sa le veti si cititi, pentru ca nu veti regreta.
Linkurile le voi introduce si in acest blog pentru a putea ajunge mai usor pe celelalte.

2 comentarii:

Anonim spunea...

ba,le stesso gruppo di tuoi amici che e buon e sa di piu,si care te duce pe locu 1 in zelist dice :

noi recomandare che tu una grane blogo di shtoia trebuie faciare perche noi voglio molto tanto panto manto comentarii faciare acolo,perche shtoia e solo una,torje conosciare il migliore e el dice la tutto del mondo.

Noi mai ricomandare la tine sa faciare un blogo con EL GRANDE GAOZARE che e il migliore e sa diu piu come noi e tu dovremmo chiamare IL Grande Capitano e che una grande testa si figlio di putana di cazzo.
si mai fa un blog in care sa ne spui asa : cand,unde si cum e mai fain sa te caci cand esti beat,cum sa tratam mahmureala cand amestecam 5tipuri de bautura si suntem avem diareee si ne vine sa vomitam si ne clatinam si vedem triplu(tulutz cu surub si fara piulita) si cum sa scoti petele de uischi de pe canapea.
asteptam...sau...nu?!...sau ba da totusi....sau...na hai...in fine....nu stim ce si cum exact dar na in fine.....pula mea....pula noastra....aaaaaa...ce?????aaaaa......da?....pe bune?da...chiar chiar....jura!! raspunsu tau.

Lucian A. spunea...

per il gruppo di miei amici che e buono e sa di piu.... eeeeee

io facio per momento solo quelli blog che o detto. Dar cine stie, magari, iau in calculo si le vostre propuneri. Am o mica problema cu blogul de sport pe sectiunea de commenturi. Dar promit sa rezolv...eeeeeeeeeee

il vostro amico per sempre