miercuri, 20 octombrie 2010

AutoGOLURI ale natiei romane

Ieri am asistat la un nou capitol al labilitatii romanesti.

19.10.2010 ora 21:45 (ora de Champion's League) Bayern Munchen - CFR Cluj
Desi premisele erau sumbre avand in vedere evolutiile echipei noastre din campionat, exista inca speranta ca in competitia europeana jucatorii isi vor depasi conditia si vor face din nou o partida buna ca si la Roma de altfel, sau ca si la Cluj impotriva celor de la Basel.

Partida a inceput promitator, avand in vedere primul 11 al nemtilor si jocul palid prestat de acestia... ne puteam gandi macar la un egal. Apoi a venit minutul 28... stupoare pe Allianz Arena - CFR deschide scorul printr-o faza care se vede ca a fost lucrata intens la antrenament. Ne si gandeam deja ca se contureaza o surpriza. Baietii nostrii parca au prins aripi, ca dupa un RedBull, dar vai fotbalul nu se joaca nici cu aripile si nici in aer... asa ca fatpul ca am devenit aerieni ajunge sa fie foarte repede pedepsit, dupa doar 4 min... si cum se putea mai frumos decat printr-un autogol dintr-o faza care nu anunta nimic...



Mai trec 5 min si ... si ... si ... iarasi autogol. WOW. Chiar suntem mai praf decat nemtii care sunt si ei praf. Concluzie: praful nemtesc este mai bun.

Vine si ultimul minut al primei reprize... Traore scapa singur si vrea sa demonstreze ce frumos poate finaliza... in bara. La pauza, CFR Cluj avea inscrise 3 goluri iar Bayern niciunul... dar stpoare... scorul este 2-1 pentru Bayern ... (Cum pizda masiiiiiiiiiiiii?????). Ahhhhhh 2 le-au bagt in propria poarta... Acum inteleg. Cu siguranta vrem sa dam mai multe goluri decat nemtii in aceasta partida. Pana acum pare sa ne iasa....

Uite ca incepe si repriza a doua... Acum sigur dam golurile unde trebuie... ca doar s-au schimbat portile.

Nemtii parca joaca mai bine ca in prima repriza, pasele merg un pic mai bine... noi? ... ehhh, un pic mai slab ca in prima. Se creaza cateva stradute si un bulevard prin apararea noastra, sut Muller, respinge - in fata - Stancioiu, Cadu degajeaza, sau cel putin asa credea el, mingea se loveste de Gomez - intai de piciorul stang apoi de cel drept si se scurge linistita in poarta noastr. Putem spune un semi-autogol.... ooooooo nu din nou. Ghinion???? ... nu, PROSTIE!!!! Era minutul 77.

Acum putem juca si noi linistiti ... nu mai exista presiunea rezultatului....

Minutul 86, inscriem din nou... de data asta acolo unde trebuie, in poarta lor... Dupa mai doua ocazii specifice celor de la CFR - in care jucatorii se calca intre ei pe picioare, pentru a ajunge primul la minge ca sa iasa in evidenta - arbitrul pune capat meciului.

Asadar, dupa 4 goluri si jumatate inscrise de CFR - 2 goluri, 2 autogoluri si jumate) scorul final de pe tabela arata astfel:
Bayern Munchen - CFR Cluj 3-2.

Din aceeasi categorie mai putem aminti:
Steaua - Napoli 3-3 (dupa 3-0 in minutul 30)
Midlesborough - Steaua 4-2 (4-3 agg - dupa 0-2 in primele 15 min, si 1-0 la Bucuresti)
Anderlecht - Rapid 3-2 (dupa 0-2 la pauza).....
... si multe altele, asta ca sa nu mai amintim despre numeroasele "reusite" ale lui Dinamo din Cupele Europene...

2 comentarii:

vice spunea...

Coaie, uite un exemplu clar despre ce inseamna sa fi român, oricât am munci tot împotriva noastră muncim :D

ps: coaie, scoate verificarea cuvintelor că acuma mi-a cerut să scriu ''pumpula''...
pps: să sugi verificarea cuvintelor :D

Lucian A. spunea...

@Vice
Am sa studiez problema si am sa scot daca sunt instare.
ps: coaie, revino la un limbaj mai frumos pentru ca incerc sa duc blogul pe o linie serioasa.:P
pps: mie poti sa-mi sugi direct organul, nu cuvinte sau verificare...:D