miercuri, 17 noiembrie 2010

Criza... de idei

Stau de ceva vreme in fata calculatorului si privesc cum in fereastra in care trebuie sa scriu palpaie un cursor si nu apare nico litera. Asa e uneori, cand incerci sa faci ceva original cat de cat sau sa iti dai cu parerea despre ceva in propriul tau mod.

M-am gandit... sa caut ceva interesant... dau un copy - paste sau o trimitere catre un link sau video... dar cand e sa nu iasa nimic, nimic nu mai pare interesant. Am vrut sa scriu despre locuri exotice in care se poate merge acum sa te bronzezi, sa faci baie, sa te distrezi, dar mi-a trecut. Am vrut sa scriu despre Casa Regala a Marii Britanii care a anuntat logodna printului William pe Twitter, inainte de a da declaratia oficiala... dar nu mi s-a mai parut interesant... Boring.

Asa ca intr-un final, m-am gandit: "Hei, ai spus si scris ca pe acest blog postezi idei, momnte si ganduri pe care le ai!. Acum nu ai, ok... scrie ce gandesti acum, in acest moment si punct!". Deci, zis si facut.

PS. Poate maine voi fi mai creativ, mai inspirat sau poate mi se vor parea mai interesante unele lucruri care azi nu m-au atras. Asa ca pe maine, dragii mei cititori... de fapt privind la ceas, pe azi, dar mai incolo.

Over and out.

4 comentarii:

Bazaconii spunea...

1. Nu aveai idei pentru ca era 1.22 noaptea. Si desi probabil ca esti o persoana nocturna, ai si tu nevoie de somn.
2. Daca intr-adevar NU ai idei, nu te forteaza nimeni sa scrii. Ca sa functioneze ceva trebuie sa pui pasiune in ceea ce faci nu sa te fortezi.
3. O buna sursa de idei sunt chiar ideile altora pe care le poti dezvolta intr-un alt mod

Lucian A. spunea...

@Bazaconii
Pana la urma mi s-a parut o idee buna cea ce am facut. Dupa care ideiile au prins aripi iar azinoapte la ora 3:00 am scris o poezie de 5 strofe, care va aparea azi mai tarziu sau maine.
2. Stiu ca nu ma forteaza nimeni sa scriu, dar imi doresc sa tin un flux cata de cat continuu de postari.
3. In general imi place sa fiu original, dar am sa mai fac si dintre alea.

Vio spunea...

Daca tu, ti-ai propus sa scri exact ceea ce gandesti, atunci nu vad unde e problema? :)) Nu tocmai asta ai facut ? Ai gandit, ai scris...
COOL Man!

Lucian A. spunea...

@Vio
Pai nu???
thank you, cool girl!!!