vineri, 12 noiembrie 2010

A fi sau a nu fi ... simbolul stelei

Un oarecare Bodanel, mare sciitor, jurnalist si mare ganditor, de pe site-ul www.fcsteaua.ro s-a gandit sa iasa in evidenta scriind un articol puternic impotriva lui Lacatus. Ca deh, Lacatus nu este simbloul stelei, ca de fapt el este o carpa a lui Becali si multe alte mizerii puerile, pe care el le defineste ca fiind motive pentru care trbuie sa nu il consideram pe marele nostru No.7 simbol al stelei.

Ba mai mult, insinua ca simbolul stelei este de fapt, suporterii care au cantat in ploaie si pe ninsoare  in meciurile cu Valencia, Villareal, si care i-au intimidat pe jucatorii lui Midlesborough la meciul lui Steaua de pe Ghencea (si el numeste acele meciuri - recente - cand de fapt au avut loc in 2005 si 2006).
Mizeria de articol o puteti gasi aici:
si aici, daca si-a revenit site-ul de mare pomina al celor de la fcsteaua.ro (ATENTIE, in ciuda numelui nu este site-ului oficial al echipei):

Raspunsul meu, pe care l-am scris si pe site-ul gsp.ro la acel articol, a fost urmatorul:
Eu am fost pe stadion la fiecare dintre cele trei meciuri pe care le-ai descris. La meciul cu Villareal am sta 4 ore sau mai mult in ninsoare in speranta ca va incepe meciul... La fiecare dintre acele meciuri, precum si la multe altele am facut 1100 km ca sa fiu acolo (550 dus - 550 intors) si nu ma simt de loc un simbol al stelei. CI pur si simpul un suporter ADEVARAT. Intr-adevar, publicul a fost fantastic dar asta trebuie sa faca un suporter. Simbolurile sunt idolii din teren pe care ii aclamam de-alungul timpului. Mult dispret pentru gandirea ta si FORZA STEAUA!!! in continuare.

In plus, avem dovada si din seara trecuta, cine este simbolul de care vorbesti tu. Si mai ales o parte din peluza sud. Meciuri fara spectatori, stadion suspendat si multe amenzi... Scandal, huliganism si multa multa inconstienta, probabil sub un influenta unui abur considerabil de alcool sau ceva droguri...si din cauza celor care au facut tampenii, si-au luat-o in cel mai pur stil pur romanesc si altii, nevinovati, de la bastonasii din stadion... fie ei politie sau jandarmi sau firma de paza... nici nu mai conteaza cine au fost ei ... doar ca nu au tinut cont de cine este vinovat sau nu.

Simboluri ale stelei sunt multe, iar Lacatus este cu siguranta printre ele. Si in plus, este cel mai galont jucator stelist din istorie, avand cele mai multe titluri si cupe castigate. Nu pot decat sa inchei cu un: Hai sictir, Bodanel!

3 comentarii:

Io spunea...

''Ba mai mult, insinua ca simbolul stelei este de fapt, suporterii ''...

P'asta n-am inteles-o, maistore. :d

Io spunea...

PS: MUIE STEAUA!!!

Lucian A. spunea...

@Io
Upssss
:))
E o greseala ... dar pe care nu am sa o corectez pentru ca nu sunt infailibil. :D
PS-ul ta m-a enervat, din nou...dar ma abtin sa iti transmit acelasi lucru...:P