marți, 2 noiembrie 2010

Inchidere centralizata simpla si eleganta

Te-ai saturat sa porti tot timpul grija cheii sau cartelei de masina? Cei de la Aston Martin au gasit solutia salvatoare.


Aston Martin si Jaeger-LeCoultre, au dus parteneriatul lor la un cu totul alt nivel odata cu lansarea AMVOX2 DBS Transponder. Rodul unor cercetari intinse pe doi ani de zile, a facut posibila contopirea preciziei cu tehnologia de ultima generatie, pentru a oferi posesorilor de Aston Martin DBS ceva unic si rafinat.



Un ceas cu ecran sensibil care poate deschide sau inchide usile masinii intr-o clipa. Trebuie doar sa ai un Aston Martin DBS si sa apesi pe cadranul ceasului unde scrie "Inchide"  sau "Deschide", in functie de ce vrei sa faci si gata. Mai mult decat atat, daca din intamplare nu mai stii unde ti-ai lasat masina in parcare, apesi ambele butoane simultan si masina ta incepe sa "dea" din flashuri.

Un comentariu:

bazaconii spunea...

Mare smecherie nu e. Exista telecomenzi pe ceasuri de multi ani, si nu neaparat pe aston martin. Iar aia cu flashurile, stie pana si alarma de la masina mea. Mai mult, stie sa si tipe daca e aoare afara si flashurile nu te ajuta.