vineri, 19 noiembrie 2010

Incredibil, dar adevarat...

Incredibil dar adevarat... si nemaipomenit de bine. Mihai - MM- Stoica s-a intors "acasa". Pentru Steaua, pentru liniste, pentru jucatori aceasta revenire, care parea atat de imposibila, este probabil unul dintre cele mai bune lucruri care s-a intemplat la Steaua in ultima perioada chiar ultimii ani. E foarte posibil ca el sa fi fost rotita lipsa din angrenajul acestui club. Daca va reusi sau nu, vom vedea... dar in acest moment este cea ce toti stelistii ne-am dorit: un manager competent, nu doar de fatada, cu suficient tupeu si pricepere sa se ia de piept cu Gigi Becali, un tampon intre conducere si antrenor si jucatori, o minte limpede care sa aduca lucrurile pe fagasul normal.

Motivele pentru care s-a intors si detaliile negocierii sunt prea putin importante pentru noi, acum. a ii uram lui MM un calduros "Bine ai revenit!" si sa ne linistim, lasandu-l pe el sa faca cea ce stie mai bine.


PS. Inca o dovada ca in viata niciodata nu trebuie sa spui NICIODATA. FORZA STEAUA! sa auzim numai de bine si sa auzim numai lucruri bune de Steaua de acum inainte.

5 comentarii:

Vio spunea...

Chiar este incredibil... insa ma bucur din suflet, pentru ca stiu clar cat de mult iubeste MM, Steaua. Cred, ca sufletul lui, a fost mereu langa Steaua, indiferent de echipa la care a fost.
Iar acum, pentru ca ecuatia sa fie completa, ar trebui sa vina si Zenga (pe care eu, il consider cel mai bun antrenor care la avut Steaua, facand exceptie Olaroiu)
Succes MM si DOAMNE AJUTA!!!
Vio

Lucian A. spunea...

@Vio
Foarte frumos sintetizat si adevarat. Este exact realitatea. Ai spus un lucru pe care pana si eu l-am omis. Intr-adevar sufletul lui a fost intotdeauna la Steaua...
In privinta antrenorilor, e sper si vreau ca si Lacatus sa se implineasca pe acest post la Steaua, c in rest le-a facut pe toate pentru acest club.

Vio spunea...

Bine sa nu uitam ca Lacatus este Stelist veritabil si sunt convinsa ca isi doreste din tot sufletul, ca echipa sa obtina rezultate mai bune, insa nu consta totul doar in daruire... si Hagi este Stelist, dar din pacate nu a obtinut rezultate...
Nu ramane decat sa avem incredere,ca va functiona coeziunea grupului...

Lucian A. spunea...

@Vio
Ca o adevarata analista sportiva de fotbal. Anda Banu e moft pe langa tine.
Iar referitor la comparatia Hagi- Lacatus ca antrenor... doecamdata nu se poate face ;)

Claudiu Boanca spunea...

si cand te gandesti ca mandea ti-a dat vestea! :-)) cine e adevaratul stelist in ecuatia asta? hm ?? :-)))))