marți, 23 noiembrie 2010

Sanatate subreda...

Astazi nu am postat pana la aceasta ora, deoarece nu prea am fost in starea necesara. De fapt de cateva zile am lasat-o mai moale, pentru ca nu prea m-am simtit bine... Ceva dureri in zona abdominala, partea dreapta; mai cate o durere, mai cate o intepatura, mai cate o stare de rau sau de lesin, stare de disconfort, dar am rezistat.

Astazi, mi-am luat inima in dinti si am mers la spital sa imi fac cateva verificari. Ecografia abdominala buna. Analize de sange bune. Leucocitele marite, dar cica nu alarmant. Eu ma simt mai bine. Acum sunt in expectativa si sper sa ii revin complet cat mai repede si sa revin la postari cu entuziasm.

Despre starea si lookul institutiei sanitare nu vreau sa vorbesc acum, pentru ca, daca doamne fereste, va fi nevoie sa ma intorc acolo nu vreau sa ma simt sinistru. Sa nu-mi vina sa plec pana nu sunt bine.

6 comentarii:

Bazaconii spunea...

Buuun, deci e clar. La tine functioneaza perfect Placebo. Iti spune doctorul ca n-ai nimic si brusc te simti mai bine.
Dar oare te gandesti ca la ce foame de bani e, analizele ar fi putut sa nu-ti fi fost facute? Doar sa-ti ia sangele si sa-ti dea un raport facut in EXCEL?

Claudiu Boanca spunea...

My friend, hai lasa subrezeala! Sa te faci bine ca avem nevoie de tine! Insanatosire grabnica!

Lucian A. spunea...

@Bazaconii
Avand in vedere ca doctorul a fost Raul, nu vcred ca mi-au tras vreo teapa. Iar eu chiar ma simteam bine, cel putin pana aseara pe la 22:30, cand iar m-a luat cu ameteli si chestii...Imagineaza-ti ca m-am culcat la ora 00:15 ce ce la mine nu s-a mai intamplat de muuuullltttt mult timp.

Lucian A. spunea...

@Claudiu
Merci my friend. Si eu as vrea sa ma fac bine cat mai repede.

Io spunea...

coae, sper ca nu e nimica grav. uite, daca te faci repede bine, promit sa ma gandesc sa nu-ti mai scriu muie steaua atat de des ;)

get well, balls!!!
ps: fara muie steaua de data asta

Lucian A. spunea...

@Io (Vice)
ultravioletule, ma simt mai bine acum. iar in weekend vin in timisoara, asa ca poate ne vedem si iti apostrofez coicul ala al tau de coi polist, ca nu mai esti un comentator fidel al blogului meu :P