luni, 8 noiembrie 2010

Un mesaj de bunvenit pentru fratii de peste Prut

Am observat ca am si cativa cititori printre fratii nostrii romani de peste Prut. Acest lucru nu poate decat sa ma bucure, iar motivele sunt destule.
In dreptul vostru, la Flag Counter apare steagul Moldovei, dar pentru mine sunteti tot ROMANI... o stema pe drapel (acelasi tricolor), o granita obligatorie dar mai mult formala, nu pot opri gandiri, sentimente, dorinte si mai ales o limba, toate comune. In mintea si sufletul nostru aceasta granita a cazut... atata timp cat ii impartim (sau mai precis ii avem in comun) pe cei care sunt sau au fost: Stefan Ciobanu, Bogdan Petriceicu Hasdeu, Paul Goma, Grigore Vieru, Ion si Doina Aldea Teodorovici, Adrian Paunescu... si chiar Anastasia Lazariuc, Catalin Josan si O-Zone... si multi altii care acum nu imi vin in minte.
Oameni care se simt cu totii ROMANI, fortati sa traiasca in tari diferite.

PS. Pe un ton putin mai sugubat, stiind ca majoritatea dintre voi sunteti stelisti va adresez si un FORZA STEAUA! pentru seara asta in care cu totii speram sa invingem in Giulesti.

PS2. De asemenea multumesc tuturor romanilor de pretutindeni si strainilor vorbitori de limba romana de asemenea, pentru ca aveti rabdarea si bunovointa de a citi acest blog... imi scot palaria in fata voastra a tuturor...

3 comentarii:

Bazaconii spunea...

De unde stii tu ca ei sunt stelisti? Eu cred ca majoritatea tin cu FC Locomotiva Chisinau.

Lucian A. spunea...

:))FC Locomotiva Chisinau nici nu exista ... dar am inteles anaolgia Locomotiva - Rapid... hahaha
In Moldova exista 2 echipe foarte tari... Zimbru Chisinau si Sheriff Tiraspol (care a si castigat ultimele 10 campionate...)
Dar, sa revin la intrebarea ta. Basarabia este in majoritate stelista, si stiu asta pentru ca am contac cu suporteri stelisti de pretutindeni...

Anonim spunea...

Tristetea este ca o parte din mariile nume pe care le-ai mentionat s-au jertfit si au luptat cu indirjire pentru a se uni cu tara noastra, dar din pacate traim intr-un colaps fara a avea puterea si bunavointa de a le fi alaturi.
Trist dar adevarat.
Viorela