luni, 5 ianuarie 2009

Acasa

Nu prieteni, nu e vorba despre postul TV Acasa, ci despre locul unde locuim, de fapt locul unde ne simtim "acasa".
E ciudat ca dupa o perioada de timp indelungata in care ai stat (locuit) intr-un anumit loc, pe care l-ai numit "acasa", sa te muti si sa incepi sa numesti acel loc "acasa". De fapt la inceput nici nu prea ne vine, sau cel putin mie... Sau, poate nu este atat de greu de rostit cuvantul, dar pare unul rece fara substanta, fara sentiment.
Eu tocmai ce m-am mutat de vreo 2 saptamani si inca nu simt caldura caminului, nu pot sa spun despre acest loc, nu inca, faptul ca e "acasa"... desi am renovat la acest apartament un pic peste 3 luni jumate si am pus pasiune, suflet, idei, sudoare si am fost prezent in el aproape zi de zi. Momentan ma simt ca la hotel sau ca intr-un apartament inchiriat. Ma simt...cred ca...liber...si nu cred ca e din cauza ca nu mai locuiesc cu parintii, ca si pana acum...ci, pentru ca...fuck it...chiar nu stiu de ce.
Sunt convins insa, ca va veni si clipa in care in momentul in care voi rosti cuvintele "Ma duc acasa!" o voi simti cu adevarat, pentru ca se spune: acolo ti-e casa unde te simti bine si sufletul ti-e linistit.
Calatorului ii sta bine cu drumul...insa...nicaieri nu-i ca ACASA.
So long my friends...

Un comentariu:

Anonim spunea...

Buna, dragul nostru! :-)

Inteleg perfect ce vrei sa spui, si eu am avut aceleasi trairi cand m-am mutat aici. Va lua ceva timp pana vei simti cu adevarat ca in noul locsor esti ACASA, dar si cand se va intampla asta...te vei simti implinit!
Ne bucuram sa avem posibilitatea de a citi unele ganduri de ale tale si de a te regasi "printre randuri".
I-am dat si eu adresa mea de blog lui Vioti, dar eu pe blog am "alias" :-) Ma numesc Amanda Adam, nu Ada Vipie.

Te pupam si te imbratisam!
Ada & Gyury