vineri, 10 iulie 2009

Itinerar si vacanta in Leptokaria (Grecia) Season1 Episode1

Vacanta in Grecia vazuta prin ochii mei … varianta lunga sau extinsa :)
Acest post face parte dintr-o mini poveste :). Acesta este postul numarul 2. Cititi inceputul mai jos :P

Ziua 1 – MARTI 23.06.2009
Deplasarea am facut-o cu masina, pe traseul urmator… Serbia – Macedonia sau FYROM – Grecia. Am plecat la ora 02:15 in data de 23.06.2009. Cu tot cu opriri, drumul a duarat aproximativ 12 ore ajungand astfel in jurul orei 14:30 la hotelul Olympian Bay unde aveam rezervarile, un stabiliment de 4 stele destul de placut.
Odata ajunsi am avut surpriza neplacuta ca de la receptie sa ni se comunice ca nu pot sa ne cazeze pe toti patru in cladirea principal intru-cat este totul ocupat ... si ca urmeaza sa fim cazati 2 in hotel si 2 in bungalow. Indignati de acest lucru, obositi dupa drum si enervati de ceea ce tocmai ni se comunicase, dupa o mica cearta cu receptionerul, am pus mana pe telefon si am sunat la Eximtour Timisoara, agentia prin care facusem rezervarile cu aproape 2 luni mai devreme. De acolo ni s-a supus sa nu acceptam propunerea, cea ce noi tocmai facusem, si sa cerem ce aveam noi rezervat. De la receptie ni s-a spus ca trebuie sa asteptam pana ce va sosii persoana care se ocupa de rezervari de la ei de la hotel. Era ora 15:10 si trebuia sa asteptam pana in jur de 16:30. Ni s-au pus bratarile de all inclusive pentru a putea patrunde in perimetru si pentru a putea consuma ceva de baut pana la rezolvarea problemei. Nervosi am mers la bar si ne-am luat de baut si asteptam sa treaca timpul pentru a reusi si noi sa ne cazam, sa facem un dus si sa ne odinim putin.
La ora 16:30 ne-am intors la receptive, si culmea fara niciun altfel de discutii am primit camerele.
VEDEREA LA MARE … Ajunsi in camera, au cedat nervii lui mama mea. Furioasa ca a platit 45 Euro pentru vedere la mare (sea view) iar marea nu era in fata, ci doar daca priveai lateral de pe balcon, accentuata si de oboseala a facut o mica criza. Cu greu am putut sa o calmez si sa ii explic ca noul concept in turism privin vederea la mare nu se refera doar la o imagine frontala, ci orice coltisor din mare il vezi e acelasi lucru…
Pe la 19:30 am coborat la cina … si stupoare … era COADA la intrarea restaurantului, iar un tanar, angajat al hotelului, iesea in usa din cand in cand si intreba cate personae suntem, pentru a ne gasi o masa potrivita ... in fine am trecut si peste asta … comparand cu Antalya unde asa ceva nu se intampla. Mancarea buna, dar nu atat de variata ca si sortiment si prezentare fata de Antalya...din nou.
Desi se facusera deja aproape 36 de ore de cand nu am mai dormit, seara am incheiat-o cu o plimbare impreuna cu Babi desculti pe malul marii, prin apa care spala nisipul plajei. A fost superb …

3 comentarii:

Claudiu Boanca spunea...

My friend ... poze??? nexam ....
Fa si tu un UPDATE cu poze.

La ceea ce ai povestit, comportamentul celor din hotel e jalnic .... astept cu nerabdare sa pui poze sa cresc stelele hotelului ... acuma pare de 2 stele :-)

Anonim spunea...

big chief,
tare as fi vrut s-o vad pe maica-ta in momentele alea :))

Lucian A. spunea...

HAHAHAA....
nu prea cred...
nu a fost foarte placut, nici pentru ea nici pentru noi.